Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się? Konto na allegro

KoroKy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po długiej chciałem wrócić do Lol'a, nie grałem długi czas.

Kolega mi zaproponował, aukcje jego znajomego:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3785734200

I czy opłaca się? No niby użytkownik sprzedawał 200 przedmiotów i ma 99,5% pozytywnych komentarzy a ostatni (jedyny) negatywny z 2007.

Czytałem temat

http://www.mpcforum.pl/topic/1099499-pytanie-kupywanie-konta-na-allegro/

i sam już nie wiem. Kolega kolegi powiedział że jak w ciula mnie zrobi to wpierdol od nas dostanie więc nie widzę nic przeciwko.

@edit: Jest jeszcze 6 dni więc macie czas na jakąś satysfakcjonującą mnie odpowiedź, daje lajki :D

Na twoim miejscu zainwestował bym ten hajs w nowo założone konto. Będziesz miał pewność, że nikt Cię nie okradnie, oraz przypomnisz sobie co nieco ;)

Chciałem wrócić, biłem już jakiś Lv na wescie i jest to już monotonne... A większość znajomych gra na EUNE, potrzebne mi teraz żeby duosy orać.
W porównaniu do innych aukcji na allegrze cena wydaję się rozsądna, lecz czekam na waszą odpowiedź.
Tutaj mam jakąś pewność patrząc względem innych na allegro... Bo gdzię indziej mi ktoś sprzeda? Znajomy mówi, że Maciek (jego kolega) to wporzo typ. Jak coś będzie nie tak to napisałem wyżej co dostanie od nas.

Jak kupować konto to tylko od zaufanego sprzedawcy typu, brat, przyjaciel. Na Allegro i tak cię wychuja.

mówię że zaufany sprzedawca..., reszta na allegro to już w ogóle nie wiem, przecież z Maćkiem moge się spotkać(zamierzam) obgadam może zejdzie trochę z ceny.

Pamiętaj,jeśli wiesz że umiesz grać na poziom platyny i jesteś pewny w 100 % że nikt Cię nie wych*ja to możesz brać ;)

+, umiem grać tyle co nie grałem czasu (ok. 1,5 roku) to już odrobiłem, tera se streamy oglądam żeby przyzwyczaić się do tej mety.

OSTATNIE PYTANKO, TO JEST NAWET TANIO NO NIE? (PORÓWNUJ INNE AUKCJE ALLEGRO)

Opublikowano

Na twoim miejscu zainwestowałbym ten hajs w nowo założone konto. Będziesz miał pewność, że nikt Cię nie okradnie, oraz przypomnisz sobie co nieco ;)

Opublikowano

Według mnie to jak chcesz sobie kupić konto to się opłaca, sprzedający ma sporo pozytywów więc nie na 90% nie oszuka. Sporo postaci i skinów, a w dodatku nie najgorsza dywizja :P.

Opublikowano

Jak kupować konto to tylko od zaufanego sprzedawcy typu, brat, przyjaciel. Na Allegro i tak cię wychuja.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Pamiętaj,jeśli wiesz że umiesz grać na poziom platyny i jesteś pewny w 100 % że nikt Cię nie wych*ja to możesz brać;)

Opublikowano

Pisałeś żeby porównać, no jak ma plat V i w ogóle fajne skórki, to nie widzę żadnych problemów, nie które aukcję są śmieszne np silver III 100 champów z 5 skórek 800 zł xD. Zdecydowanie się opłaca ale ja osobiście bym wolał sam wbić ten 30 i se skórki do ulubionych postaci kupić (chyba że te ci się podobają i tymi champami grać).

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Na Allegro nie kupuj. Gościu napisze do supportu, że ktoś mu konto ukradł. Chyba, że da Ci z mailem ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jeżeli Cię interesuje mam konto 28lvl. Eune. Mogę oddać je za free nawet lub żeby nie było za darmo to symboliczna kwota. Jeżeli chcesz to pisz na pw.

@Topic

Allegro to tylko zaufany sprzedawca. Odzyskanie konta dla niego to jest max 1/2 dni roboty. Wystarczy, że pamięta takie dane jak:

- pierwszy email

- pierwsi przyjaciele

- pierwsze kupione rzeczy za rp.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Jak jest nick to już na pewno się nie opłaca wystarczy załączyć link i ban na konto Q_Q

Dokładnie

Riot sprawdza wszystkie strony po kolei w tym allegro lub np.ebay.

Możesz poszukać takiego konta z mniejszą ceną na allegro.

Jest tego tak mnóstwo i masz pewność, że dostaniesz to

co chcesz uczciwie.

Opublikowano

Dzięki za wszystko, raczej kupuje ale z typem się spotkam i po obniżonej cenie.

Fajnie że zauważyliście że nick jest chociaż wiem że tam żadnego fake nie było :D

Temat do zamknięcia, wszyscy co pomogli łapcie lajki i dziękuje że ktoś jakoś chciał mi pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...